Angelica & Alexia - Vi hade i alla fall tur med vädret
En alldeles för snygg läkare, botox innan barnkalas, Alexias traumatiska infektion i foten, Angelica dumpar en polare, en kondom som hamnar lite fel och vem får en förfrågan ifrån Ensam mamma söker?
Våra barn dras in i en äcklig och absurd näthatshärva som polisanmäls! Det går åt helvete för Angelica och hennes kinesiska örter och kan man bearbeta sorg och rädsla samtidigt som man lever i det?
En katastrofal morgon! Vi skrattar så tårarna rinner men vi lyckas ändå svara på några av era frågor och vi ger er en cliffhanger på ett nättroll som förföljer oss och skriver sjuka saker om våra barn
Dagens ris, samarbete med gödsel och buttplugs, stresshantering, ansiktsförlamning, Angelica har en beef med ett konditoribiträde, Alexia åker på mardrömstaxiresa och vem fan fick utredas för stroke?
Alexia bryter ihop på ett event och går på korvfest. Angelica har konstiga symptom. Vi diskuterar sex i tvättstugan, vem fan vill vi gräva ner i Ulriksdals trädgård och ber vissa morsor att tagga ner!
Den ena sover i kalsonger och den andra stryker sina stringtrosor, Det blir djupt, ärligt och emotionellt när vi pratar otrohet, destruktiva förhållanden, psykisk misshandel, svartsjuka och våra barn
Angelica svarar i telefon vid helt fel tillfälle, vem utav oss födde ett barn med fostersäcken intakt? Vi får hjärnsläpp, glömmer plånböcker, skämmer ut oss och diskuterar högt och lågt som vanligt
Angelica har PMS och avskedade sin man via telefon, Alexia har fetish för fjärilar men Angelica är övertygad om att det är en klädmal. En släng panikångest och vi berättar om våra sämsta resor
Sunes sommar reser igen! Vem fick planet försenat pga sin vibrerande tandborste? Vem klippte sig som bröderna Lejonhjärta? Vem fick ett psykbryt på planet hem från Grekland? Och VEM planerar syskon?
Vi behöver prata om psykisk ohälsa, panikångest och känslan av att tro att man börjar bli galen, den omtalade cancerbaksmällan och vem utav oss som hellre dör än och medverkar i direktsändning i tv?